Siirry sisältöön

Työpaikat

Tarjolla töitä ja parempaa elämää

Myytti siitä ettei maalla ole työpaikkoja ei todellakaan pidä paikkaansa – meillä on huutava pula osaajista monella alalla!

Vaikka olemmekin maaseudulla, se ei suinkaan tarkoita etteikö tuotantomme olisi kiinni tässä ajassa. Keiteleeltä, Pielavedeltä, Rautalammilta, Suonenjoelta, Tervosta ja Vesannolta löytyy monia alansa johtavia firmoja – katso vaikka lista alta:

Meiltä löytyy:

Suomen suurin hillotehdas – Valio
Suomen suurimpia sahoja – Keitele Group
Suomen 3. suurin meijeri – Maitomaa
Suomen suurimpiin kuuluvat marjojen pakastajat – Pakkasmarja ja Toripiha
Suomen johtava kattoristikkovalmistaja – Sepa
Suomen suurin rinkelitehdas – Keski Company Oy
Alansa johtava erikoiskonttien valmistaja – Conlog Oy
Johtava ergonomisten kalusteiden valmistaja – Salli Systems

Ravintola- ja majoitusyrittäjäksi Juhlarantaan, Pielavesi

Neste Rautalampi

Fysioterapiayritys etsii jatkajaa, Suonenjoki

Rakennuspari Oy (uudis- ja korjausrakentaminen), Suonenjoki

Liiketoimintakokonaisuus sisältäen hotellitoiminnan ja kiinteistön, Suonenjoki

Suonenjoen Yrityspuisto Futuria etsii ravintoloitsijaa

Vesannon Kalasatama

Moni eri alojen yritys etsii tällä hetkellä jatkajaa. Myynnissä olevista yrityksistä kannattaa olla yhteydessä alueen elinkeinoasiantuntijoihin.

Kehitysyhtiö SavoGrow Oy

SavoGrow tarjoaa matalan kynnyksen maksutonta neuvontaa yrittäjille jokaisessa alueen kunnassa. Saat apua yrityksen perustamiseen, rahoitus- ja investointisuunnitelmiin, omistajanvaihdoksiin, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Autamme mielellämme alueelle sijoittumisessa ja uusien toimitilojen löytämisessä. Tuemme vahvasti yrittäjyyttä ja useampi Savon Villin Lännen kunta on valittu Suomen tai Pohjois-Savon yrittäjäystävällisimmäksi viime vuosina. Tutustu SavoGrown palveluihin »

SavoGrown alueen yritysrekisteri

SavoGrown ylläpitämästä yritysrekisteristä löydät Keiteleen, Pielaveden, Rautalammin, Suonenjoen, Tervon ja Vesannon yritykset. Tutustu yritysrekisteriin »

Keiteletalo

Äyräpääntie 6, Keitele
www.keitele.fi/etatyotila

Keiteletalon etätyötila tarjoaa valmiin etätyöpisteen, nopealla langattomalla yhteydellä käyttöösi veloituksetta. Keiteletalo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Nilakka-järven rannalla, torin ja palveluiden läheisyydessä.  Etätyötila on varattavissa maanantaista perjantaihin kello 8-16 tai erikseen sovittavissa muuhun aikaan. 

Keiteleen kirjasto

Koulutie 1, 72600 Keitele
WWW | Facebook

Keiteleen kirjaston tutkijahuoneessa on langaton verkko. Tilan käyttö on maksutonta. Tulostusmahdollisuus kirjaston asiakaspalvelukoneilla (maksullinen palvelu).

Pielaveden kirjasto

Laurinpurontie 14, Pielavesi
Lisätietoa Pielaveden kunnan sivuilta

Rauhallinen, maksuton etätyötila käytettävissä Pielaveden kirjastolla kirjaston asiakaspalveluaikaan, kirjastokortilla myös myöhemmin. Tilassa on käytettävissä langaton verkko. Tulostusmahdollisuus kirjaston asiakaspalvelun aukioloaikana (maksullinen palvelu).

Rautalammin kirjasto

Rautalammintie 4, Rautalampi
WWW | Facebook

Kirjastolla on käytettävissä etätyö-/videoneuvottelutila 46 m2 ja avoin langaton verkko. Lisää tietoja saa kirjaston asiakaspalvelusta p. 040 164 3000.

MTK Rautalampi

Etätyö- ja kokoustilaa vuokraa MTK Rautalampi Osuuspankin (Kuopiontie 32) takana. Tilassa on videotykki, valkokangas sekä kahvin- ja vedenkeitin. Avainta ei tarvitse hakea tai palauttaa, vaan tila toimii koodilla.

Tiedustelut Minna, puh. 040 5698792/msvauhkonen@gmail.com

Vanhamäen hyvinvointikeskus

Vanhamäentie 122, Suonenjoki
WWW | Facebook

Vanhamäeltä on mahdollista vuokrata etätyötiloja pienistä kabineteista aina isoon kokoustilaan saakka. Myös majoitushuoneita voidaan muokata etätyöskentelyyn sopiviksi. Päiväsaikaan yhteiskäytössä olevia tiloja, kuten ruokasalia ja käytävien pöytiä, saa vapaasti käyttää työskentelyyn.

Aina-auki-kahvilasta löytyy vapaasti käytettävä kokoustila, johon voi tehdä varauksia sähköisen kalenterin kautta.

Tiedustelut: p. 050 463 2115, info@vanhamaki.fi

Suonenjoen kirjaston tutkijahuone

Olavi Leskisen katu 12, Suonenjoki
https://suonenjoki.fi/kirjasto

Suonenjoen kirjaston tutkijahuoneessa on langaton verkko. Tilan käyttö on maksutonta. Tulostusmahdollisuus kirjaston asiakaspalvelukoneilla (maksullinen palvelu). Tila soveltuu vain satunnaisia etätyöpäiviä pitävälle, eikä sitä voi varata kerralla useammaksi päiväksi. Tila kannattaa varata etukäteen kirjaston asiakaspalvelusta.

Varaukset: p. 044 758 1467, asiakaspalvelu.kirjasto@suonenjoki.fi

Lokinpesä Tervossa

Tervontie 4, 72210 Tervo
www.tervo.fi/lokinpesa

Tervon kunnanvirastolla sijaitseva etätyötila Lokinpesä tarjoaa työtilaa nopealla langattomalla yhteydellä, rauhallista ympäristöä sekä ikkunoista avautuvat upeat maisemat Tervonsalmelle. Lokinpesän etätyöpisteet ovat käytettävissä maksutta ja ilman varausta joka päivä maanantaista sunnuntaihin klo 7-20.

Tervon kyläkammari

Tervontie 4, Tervo

Kyläkammari on kaikkien tervolaisten yhteinen kokoontumis- ja kohtaamispaikka, joka sijaitsee virastotalon pihapiirissä. Kyläkammari on käytettävissä kesäaikaan. Siellä on sähköt, mutta ei verkkoyhteyttä eikä juoksevaa vettä. Kyläkammarin tupaan mahtuu noin 10 henkeä.

Lisätiedot ja varaukset: www.tervo.fi/joustotyo

Tervon kunnankirjasto

Kirkkotie 5, 72210 Tervo
www.tervo.fi/kirjasto

Kirjaston asiakastilat ovat kaikkien käytettävissä maanantaista sunnuntaihin klo 7-21. Kirjaston asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjasto toimii omatoimikirjastona, jolloin kirjastoon pääsee sisälle kirjautumalla ulko-ovella Rutakko-kirjastojen kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Kirjastossa on käytettävissä langaton verkko sekä asiakaspääte tulostimella (omat paperit) ja skannerilla.

Vesannon OP

Keskustie 7, Vesanto

Vesannon Osuuspankin alakerrassa on käytössä 1 hengen ja noin kuuden hengen ryhmän käyttöön etätyötilat (1hh ja kokoushuone). Käyttö on maksutonta kesäkuuhun 2022 saakka.

Tilaa voi varata Osuuspankin henkilökunnalta

Olemme Suomen marjavakka

Savon Villi Länsi on Suomen vahvinta marjanviljelyaluetta. Suomessa viljellyistä marjoista alueellamme tuotetaan noin 15 % ja Pohjois-Savon mansikoista huimat 55 %. Viljelyn lisäksi alueella on myös merkittävää alan teollisuutta. Tutustu marja-alaan tarkemmin »

Elintarviketeollisuus investoi

Elintarviketeollisuutemme uskoo tulevaan, mikä näkyy merkittävinä investointeina uuteen kapasiteettiin ja toiminnan kehittämiseen. Alueellamme toimii kaikkiaan noin 30 elintarvikealan yritystä, minä lisäksi elintarvikkeita tuotetaan maataloustuotannon jatkojalostuksena sekä tukkukaupan toimialaluokituksen sisällä. Tutustu elintarvikealaan tarkemmin »

Puu tuo leivän pöytään

Savon Villi Länsi seisoo tukevasti puujaloilla. Sahatavaran ja rakentamisessa käytettävien puutuotteiden, rakennusosien sekä huonekalujen valmistus on liikevaihdolla mitattuna alueemme merkittävin teollisuuden toimiala. Tutustu puutuoteteollisuuteen tarkemmin »

Vakaa teknologiateollisuus

Metalli- ja teknologiateollisuus on meille merkittävä toimiala. Alueella toimii n. 40 teknologiateollisuuden toimialakseen ilmoittanutta yritystä. Tutustu teknologiateollisuuteen tarkemmin »

Palveluala työllistää

Pienten kuntien vahvuus on inhimillinen ote ja panostus kuntalaisten palveluihin – se näkyy myös työntekijöiden arjessa. Tutustu palvelualaan tarkemmin »

Nouseva matkailu

Matkailu on alueellamme toimiala, jonka potentiaalia ei ole vielä täysin hyödynnetty. Uusia tuulia alalle tuo Koskisydän Oy, joka on yrityskauppojen myötä rakentanut Tervon Äyskoskelle uusia maisemasviittejä. Tutustu matkailutarjontaamme VisitSavo.fi-sivustolla.

Katso videolta, miten NHL-maalivahtien varusteet syntyvät Rautalammilla. ”Sillä ei ole mitään väliä missä firmamme sijaitsee. Mutta meille sillä on merkitystä, että olemme täällä, kauniin luonnon keskellä”, kertoo Veskarin varusteverstaan Topi Auvinen.

Osion sisältö