Yli 30 vuoden kokemus alalta toi Keiteleellä ja lähialueilla toimivan JarJar Sähkö ja Putki Oy:n yrittäjille varmuutta, jonka avulla siirtyminen työntekijöistä yrittäjiksi oli Jarille ja Jarmolle luontevaa.


Yrittäjän ystäväkirja -juttusarja on julkaistu alun perin alueen kesälehdessä Savon Villin Lännen Sanomissa toukokuussa 2024.

Yrityksen nimi: JarJar Sähkö ja Putki Oy

Yrittäjät: Jari Auvinen ja Jarmo Saastamoinen

Mitä palveluja tarjoatte ja millä alueella:
Tarjoamme monipuoliset palvelut niin yksityisille kotitalouksille kuin suuremmille kiinteistöille. Olemme erikoistuneet omakoti-, kerros- ja rivitalojen sähkö- ja LVI-asennuksiin sekä lämpöpumppu- ja kylmälaiteasennuksiin. Lisäksi suunnittelemme
ja toteutamme älykotiratkaisuja ja huolehdimme katu- ja tievalaistustöistä. Meillä on myös tarvikemyyntiä. Toimimme Keiteleellä ja naapurikunnissa.

Miten päädyitte yrittäjiksi:
Ostimme edellisen työnantajamme yritystoiminnan vuonna 2023. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta ja siirtyminen työntekijästä yrittäjäksi sujui luontevasti.

Odotuksia yrittäjyydestä:
Koska kyseinen yritystoiminta oli aiemmin tuttua työntekijän näkökulmasta, odotukset ovat olleet alusta asti realistiset. Tavoitteena on ansaita yritystoiminnalla leipä pöytään.

Mikä on parasta Savon Villissä Lännessä?
No juuri se villeys! 😉

Yhteystiedot:
jarjarsahkojaputki@gmail.com
Jarmo Saastamoinen (kaikki palvelut): 050 476 8291
Jari Auvinen (sähköpuoli): 050 476 6761
www.jarjarsahkojaputki.fi

P.S.

Jos yrittäjyys kiinnostaa, ota yhteyttä SavoGrown yritysneuvontaan. Saat asiantuntevaa palvelua maksutta ja matalalla kynnyksellä.